Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


GINGA DENSETSU WEED: ORION
(HOPEAHAMMAS LEGENDA WEED: ORION)


On kulunut noin 2 kuukautta siitä, kun Weed ja Koyuki, sekä Jerome ja Lydia saivat pentuja.

Daisuke on Hidetoshin kanssa kalastamassa. Yhtäkkiä he kuulevat haukuntaa. Gin, sekä Weed ja Koyuki pentuineen tulevat heitä kohti. Daisuke on iloinen nähdessään pennut, ja hän esittelee pennut Hidetoshille. Vanhin, tiikerinraidallinen pentu on nimeltään Sirius. Toiseksi vanhin, punaturkkinen, ärhäkkä pentu on Orion. Toiseksi nuorin, musta, pentu on Rigel ja nuorin, ainoa narttu pentu on Bellatrix (lyhyemmin Bella).
Miehet antavat pennuille osan saamistaan kaloista, mutta Orion aikoo viedä Siriuksenkin kalan.  Hidetoshi ottaa Orionin syliinsä, siksi aikaa, että Daisuke saa annettua kalat muille pennuille. Pennut leikkivät Daisuken ja Hidetoshin kanssa jonkin aikaa, kunnes Koyuki alkaa uikuttaa, ja pennut lähtevät vanhempiensa kanssa kotiin. Daisuke käskee Ginin pitämään huolta lapsenlapsistaan.
Ohussa, koirat alkavat olla levottomia. Mustia pilviä kerääntyy koirien ylle, ja Ginkin aistii, että kaikki ei ole kunnossa. Weedin pennut päättävät lähteä etsimään rapuja, ja Cross käskee Joen ja Sasuken lähteä pentujen perään. Pian tämän jälkeen tulivuoret purkautuvat ja maanjäristykset alkavat. Gin kerää koko lauman kasaan (paitsi Joen, Sasuken ja pennut, koska he ovat rapujahdissa) ja päättää jakaa lauman kahtia, jotta edes toisella ryhmällä olisi mahdollisuus päästä pakoon.
Samaan aikaan Joe ja Sasuke ehtivät saada Rigelin ja Bellan turvaan, mutta Sirius meinaa jäädä tippuvien kivien alle. Orion ehtii kuitenkin pelastamaan tämän.
Joe ja Orion tippuvat maan alla virtaavaan koskeen ja Orion joutuu eroon Joesta, mutta pääsee koskesta pois. Samaan aikaan Ohun joukko on jakautunut kahtia. Orion yrittää löytää perheensä ja joutuu matkalla moniin seikkailuihin. 
<-Sarjan uusin osa

  

©2019 Ginga Densetsu Ginga - suntuubi.com